Asus Fonepad идва в Русия този месец за 265 евро

Asus Fonepad идва в Русия този месец за 265 евро
A A+ A++ A

По време на мобилния конгрес Asus представи два интересни продукта, които по свой начин успяват да размият границите на категориите, в които попадат. И докато PadFone Infinity се оказа подобрение на вече съществуващата серия от устройства на компанията, Asus Fonepad определено успя да ни изненада. Устройството ще се предлага в два варианта - с 8GB вградена памет и 3МР задна камера и с 16GB памет, но без основна камера.

За Европа е предвидена втората версия и трябва да я видим на пазара още този месец. В Русия устройството ще се продава на цена около 265 евро, което е повече от обещаните от Asus 219 евро. Все пак предполагаме, че тук ще дойде на по-ниска цена от тази в Русия, където телефоните обикновено са по-скъпи. След бърза справка установихме, че цената за предварителна поръчка в германски магазини е 229 евро.

Това съвсем не е лоша цена за 7" таблет с IPS дисплей с резолюция 1280 x 800 пиксела, който може да се използва и като телефон. Другите характеристики на Fonepad включват процесор Intel Atom Z2420 с честота 1.2GHz, 1GB RAM и слот за microSD карта.

http://hi-tech.mail.ru/news/misc/asus_fonepad_russia.html

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници