­Samsung Series F4500 - перфектните телевизори за филми и спорт

­Samsung Series F4500 - перфектните телевизори за филми и спорт
A A+ A++ A

Панелът за суперконтраст на Samsung увеличава нивото на картината до 250% при всякакви условия на осветеност

През последните години Samsung въведе множество иновации, които превърнаха телевизорите в истински интерактивни устройства за забавление. Едно обаче винаги ще остане най-важно - картината и пресъздаването на детайлите, които дават усещане за пълно потапяне в действието. Плазмените телевизори на Samsung от серия F4500 се съсредоточават върху перфектното качество на картината, като автоматично адаптират яркостта на екрана и черния цвят в зависимост от осветеността в стаята ви.

Суперконтрастен панел


Плазмените телевизори от серия F4500 на Samsung използват последно поколение клетъчна технология, която повишава качеството на картината с до 250% при всякаква светлина. Плазмените телевизори могат да пресъздават изключително тъмни обекти, които са четири пъти по-детайлни в сравнение с конвенционалните плазмени екрани. Черният цвят ще се покаже по-плътен, а бързо движещите се обекти ще бъдат изобразени върху телевизионния екран прецизно и гладко.

Безупречно пресъздаване на движение

При гледане на филм функцията Cinema Smooth възпроизвежда сигнала от източника с максимално намалено замазване на движението, а това позволява на зрителя да добие усещането за гледане на филм в киносалон.

Плазмените телевизори от серия F4500 на Samsung са идеални за гледане на спорт, благодарение на яснотата на показване при бързо променящи се сцени. Телевизорът генерира всеки кадър 600 пъти в секунда, като използва най-нова технология, a благодарение на това можете да се насладите на гледането на спорт и сцени с бързо действие при по-високо качество и по-голяма плавност. Образите са ярки и отчетливи, така че се доближават максимално до реалността.

Подобно на човешкото око функцията Black Optimizer автоматично приспособява яркостта на екрана и плътността на черния цвят в зависимост от околната светлина. Прецизният сензор за яркост помага за представяне на истинския образ на всяко изображение, независимо от условията.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници