Стоичков нарече Боби Михайлов „затворена страница"

A A+ A++ A

Старши треньорът на "Литекс" Христо Стоичков за пореден път се изказа критично срещу Борислав Михайлов.

Според него президентът на БФС е виновен за лошото състояние на българския футбол заради некомпетентното си управление.

"Той никога повече няма да бъде мой приятел. Никога! За него страницата е затворена. Неговото име не съществува в моят указател", заяви Стоичков за своя бивш съотборник в националния отбор в интервю за ТВ7.

Той каза още, че не е изненадан от информацията, че българските клубове не покриват изискванията на финансовия феърплей на УЕФА и могат да бъдат извадени от евротурнирите.

„Тази тема е много голяма болка за българския футбол. Виждате последната новина, че Мишел Платини заплашва България да отнеме лиценза на българските клубове. Защо? Защото очевидно футболния съюз не си върши работата", добави той.

Стоичков отново заяви, че звездата на "Литекс" и футболист номер 1 на България за 2012 г. Георги Миланов няма да бъде продаден в друг отбор от А група.

"Моите телефони са малко по-различни. Номерата са по-различни. По-дълги номера има в моя телефон. Така че, естествено, ако има някакъв конкретен, реален интерес от "Барселона", от "Севиля", от "Валенсия", от "Атлетико" (Мадрид), тези хора ще ме намерят", каза още той.

#Борислав Михайлов #Христо Стоичков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници