LG Optimus G пристига в Европа с обновени възможности

LG Optimus G пристига в Европа с обновени възможности
A A+ A++ A

Броени дни преди началото на мобилния конгрес LG обяви, че от този месец смартфонът Optimus G ще достигне до Европа, като първи до него ще получат достъп потребителите от Швеция, а след това и от други страни, сред които Франция, Германия и Италия. Устройството ще пристигне с Android 4.1.2 и с подобрена версия на потребителския интерфейс, която включва някои интересни функции.

В хардуерно отношение смартфонът е почти идентичен с Nexus 4 - отново разполага с 4,7" True HD IPS Plus дисплей с резолюция 1280 x 768 пиксела и технология Zerogap Touch, премахваща разстоянието между защитното стъкло Gorilla Glass 2 и сензорния слой. Пак използва мощен четириядрен процесор Snapdragon S4 с честота 1.5GHz и 2GB RAM, но вече предлага 32GB вградена памет, 13МР камера и LTE възможности. Батерията е с капацитет 2100 mAh.

Сред новите функции е Qslide за едновременна работа с повече приложения, Safety Care за автоматично изпращане на съобщения до избрани номера при различни събития - например при набиране на спешен номер, Privacy Keeper за скриване на информацията за абоната при входящи обаждания и Filmstrip View за подобрено разглеждане на изображения.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино