Сидеров бойкотира консултациите при президента

Сидеров бойкотира консултациите при президента
Бомбата, която вчера хвърли Борисов, създава нова интрига, но тя няма да има ефект върху изборните резултати, смята Волен Сидеров. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров обяви, че ще бойкотира консултациите, които в петък президентът Росен Плевнелиев ще проведе с всички парламентарно представени сили след гласуваната в четвъртък оставка на правителството на премиера Бойко Борисов.

„За какво да се консултирам с него. Бих отишъл, ако цялото заседание е открито“, посочи Сидеров в студиото на Нова телевизия, цитиран от „24 часа“.

„Бомбата, която вчера хвърли Борисов, създава нова интрига, но тя няма да има ефект върху изборните резултати“, заяви лидерът на „Атака“ по повод обявеното вчера от премиера в оставка готвено покушение срещу него от Ахмед Доган преди години.

„Защо Борисов досега го наричаше най-големия политик, след като е знаел, че му готви убийството“, попита Сидеров.

Според него цялата история е „компроматна цапаница“, свързана с изборите.

Лидерът на „Атака“ смята, че нарочно се създава истерична атмосфера, в която хората да мислят, че е настанал страшен хаос.

Сидеров призова протестиращите да не спират. Според него протестите трябва да станат по-изчистени като идеи и трябва да бъдат насочени към президента.

#Волен Сидеров #Росен Плевнелиев #Президент на България #Бойко Борисов #министър-председател на България #оставка на правителството #Ахмед Доган #покушение #протест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници