Разследват Росен Драгнев – Капитана, около стрелбата срещу Баретата

Разследват Росен Драгнев – Капитана, около стрелбата срещу Баретата
Златко Баретата беше прострелян с 4 куршума в краката, ръката и стомаха на стълбите на Съдебната палата на 29 януари. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Неуредени финансови взаимоотношения на Златомир Иванов с Росен Драгнев – Капитана, са причина за стрелбата срещу Баретата на 29 януари.

Специализирани звена към МВР в момента проверяват тази информация като една от версиите за покушението на стълбите на Съдебната палата, съобщи вътрешният министър Цветан Цветанов, цитиран от БГНЕС.

Вицепремиерът обясни, че се работи по няколко възможни версии за стрелбата по Златко Баретата, който беше ранен с четири куршума в стомаха, краката и ръката.

Освен Росен Драгнев – Капитана, ще бъде разследвано и цялото обкръжение на Златомир Иванов.

Министърът на вътрешните работи заяви, че не знае със сигурност дали Капитана е бил съден за данъчни измами, и също така спомена, че при една от акциите на МВР, при която са заловени две лица за притежание на наркотици и оръжия, могат да се смятат за приближени на Баретата.

В Търговище в неделя Цветан Цветанов призна, че на територията на Казанлък е проведена акция по издирването на заподозрян в поръчителство на стрелбата.

#Цветан Цветанов #министър на вътрешните работи #Златомир Иванов #Златко Баретата #МВР #Съдебна палата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници