Apple тества часовник с iOS, твърдят слухове

Apple тества часовник с iOS, твърдят слухове
A A+ A++ A

В плановете на Apple влиза и разработването на умен часовник, който работи с платформата, задвижваща iPhone, iPod touch и iPad. Това твърдят две публикации, които през уикенда се появиха в New York Times и Wall Street Journal. WSJ допълва, че за производството на устройството се водят преговори с Foxconn - в момента компанията е основен производствен партньор на американците. Apple изглежда експериментира с различни форми, а описанията на часовника се допълват взаимно.

Според WSJ компанията разработва устройство с формата на часовник, което може да извършва някои функции от смартфон. NYT пише, че Apple разработва джаджи за носене като часовник, които са направени от извито стъкло. Подобен продукт може и да не достигне до пазара, тъй като е практика на Apple да тества различни устройства преди да реши дали да ги предложи на масовия пазар.

Появата на тази информация е интересна като време. Миналата седмица един от интерфейсните дизайнери на Apple описа в блога си как си представя часовник с марката на компанията. Според Бруно Тоняци, който вече не работи за компанията, той няма никаква информация, че Apple прави такъв продукт, но все пак споменава, че компанията е тествала и патентовала метод за производство на извити дисплеи.

http://bits.blogs.nytimes.com/2013/02/10/disruptions-apple-is-said-to-be-developing-a-curved-glass-smart-watch/?pagewanted=all
http://online.wsj.com/article/SB10001424127887324196204578296171274865646.html
http://asktog.com/atc/apple-iwatch/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници