Имало заподозрян поръчител на стрелбата срещу Баретата

Имало заподозрян поръчител на стрелбата срещу Баретата
Златомир Иванов беше прострелян с четири куршума в стомаха и крайниците на стълбите на Съдебната палата на 29 януари. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Има заподозрян като поръчител на стрелбата срещу Златомир Иванов – Златко Баретата, съобщи БНТ, а вицепремиерът Цветан Цветанов не отрече информацията.

Според източниците на националната телевизия се потвърждава версията за неуредени финансови и бизнес взаимоотношения като мотив за поръчката.

Антимафиоти са провели акция по издирването на заподозрения на територията на Казанлък в събота. За него се предполага, че има дълга история на взаимоотношения със Златко Баретата, който е роден в близкия до Казанлък град Гурково.

От коментара на вътрешния министър в Търговище в неделя стана ясно, че все още се събират доказателства в подкрепа на тази версия.

„Работим много усилено по всички извършени тежки престъпления, в т.ч. и стрелбата по Златко Баретата. Знаете, че когато има достатъчно информация, тя ще бъде публично оповестена, но в момента не бих искал да се ангажирам с подробности, защото продължават процесуално-следствените действия,” коментира Цветан Цветанов.

Златомир Иванов беше прострелян с четири куршума в стомаха и крайниците на стълбите на Съдебната палата на 29 януари. Оттогава той е в „Пирогов”, където претърпя няколко операции.

#Златомир Иванов #Златко Баретата #Съдебна палата #Цветан Цветанов #Казанлък #Гурково

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници