Премиерата на Samsung Galaxy S IV може да е на 15 март, в магазините през април

Премиерата на Samsung Galaxy S IV може да е на 15 март, в магазините през април
A A+ A++ A

Слуховете за потенциалната премиера на следващия топмодел в серията Galaxy S на Samsung продължават и този път спрягат друга дата за очакваното събитие. Новите данни идват от сайта SamMobile, който твърди, че представянето ще се състои на 15 март, което е точно 2 седмици след края на мобилния конгрес. Информацията е потвърдена от доверен източник на сайта, което добавя известна доза достоверност към нея.

Засега не е ясно мястото на представянето, но телефонът ще се появи в продажба през първата половина на април. Има голяма вероятност България да е сред първите страни, в които ще се появи смартфонът - според сайта първите наличности ще са достъпни в източните страни на континента, а след това и в централните и западните.

Смартфонът е с номер на модела GT-I9500 и ще се предлага първоначално в черно и бяло. По отношение на характеристиките досегашните слухове са за осемядрен процесор Exynos 5 Octa, графичен ускорител Mali-T658 (8-ядрен), 4.99″ Super AMOLED Full HD дисплей, 2GB RAM, 13МР основна камера, 2МР предна камера и Android 4.2.1 Jelly Bean. От сайта посочват, че за началото на април е планирана и наличността на различни аксесоари за телефона, което също подсказва за премиера през април.

http://www.sammobile.com/2013/02/06/rumor-samsung-will-unveil-the-galaxy-s-iv-on-march-15th-and-on-sale-from-early-april/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници