За Премиера-Буда и Народа-Будала

За Премиера-Буда и Народа-Будала
A A+ A++ A

Премиерът на България Бойко Борисов пак цъфна в изтекли секретни документи, според които е имал връзки с организираната престъпност.

След като през последните две години журналистическия сайт „Биволъ" /„Болканлийкс" в сътрудничество с „Уикилийкс" публикува секретни доклади от американските посланици в София, уличаващи Борисов в „тъмно минало", сега пусна документи за негова вербовка като агент „Буда" от ЦСБОП (ГДБОП) в средата на 90-те заради контактите му с „оперативно интересни лица".

За секретните доклади на американските посланици Борисов твърдеше, че били изфабрикувани от БСП, а сега за „Будагейт", че са от Слави Бинев и Кръга „Банкя". Но само, когато го питат, защото услужливите медии на някои банкери, депутати и консултанти се престориха, че поредният скандал не същестува.

Като го избираха да ги управлява, българите като цяло знаеха, че Борисов има бекграунд в групировките, или поне в охранителния бизнес, но мислеха, че точно такъв може да се оправи с „ония".

Искаха лошо ченге с твърда ръка. Получиха обаче друго. Което навежда на мисълта, че ако премиерът може да се окаже „Буда", на нас, Народа, ни подхожда повече друга дума:

(из „Уикиречник":) „Будала": 1. човек който  предпочита да бъде насочван, управляван, отколкото да се води по свои решения и в свой интерес. 2.Наивник.

#Бойко Борисов #министър-председател #Буда #Биволъ #Уикилийкс #секретни документи #ГДБОП #ЦСБОП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от По ваш сигнал
Последно от По ваш сигнал

Всички новини от По ваш сигнал »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"