Появиха се детайли за Galaxy Tab III

Появиха се детайли за Galaxy Tab III
A A+ A++ A

Появиха се и първите детайли за Galaxy Tab III, публикувани от сайта SamMobile. Ако източниците им са достатъчно достоверни, това означава, че Samsung подготвя две версии на третото превъплъщение на таблета си - със 7-инчов и 10-инчов екран. Засега обаче изглежда, че със сигурност ще видим Galaxy Tab III с 10,1" дисплей, докато по-малкият вариант не е напълно потвърден.

За момента има четири различни номера за моделите на таблета, което означава, че ще има един с WiFi възможности и останалите ще са с 3G и различно количество памет. Що се отнася до техническите характеристики, те засега се изчерпват с резолюцията на камерата, която е 5МР. Очакваме корейската компания да представи таблета през първата половина на 2013 г., което може би подсказва за премиера на мобилния конгрес след месец.

Заедно с информацията за Galaxy Tab III обаче се появиха подробности и за друг таблет, който засега носи кодовото име ROMA. Изглежда, че и той ще разполага с 5МР камера и ще е достъпен във варианти с 16GB и 32GB памет и също ще бъде представен през първите шест месеца на 2013 г.

http://www.sammobile.com/2013/01/21/rumor-kona-santos-and-roma-new-expected-tablets-from-samsung/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници