Новата услуга на Ким Дотком е готова за тестване

Новата услуга на Ким Дотком е готова за тестване
A A+ A++ A

Още през есента на миналата година писахме, че Ким Дотком подготвя нова музикална услуга, която не е изключено да направи революция на пазара. Изглежда, че работата по облачната услуга най-сетне приключва и тя е отворена за първите любопитни да я изпробват. Ком Дотком продължава да се придържа към познатите до момента имена за услугите си и новата се казва просто Mega.

В момента тя е просто място за съхранение на данни в облака. Безплатната версия позволява съхраняването на данни до 50GB, докато за нуждаещите се от повече място има платени версии за 500GB, 2TB и 4ТВ на цена съответно 10, 20 и 30 евро на месец. Създателите обещават за в бъдеще възможност за редакция на документи, подобно на Google Docs, възможност за изпращане на съобщения и достъп от мобилни устройства.

Със сигурност ще очакваме да видим развитието на услугата, тъй като за момента тя не се отличава съществено от другите предложения на пазара. Въпреки това обаче Ким Дотком обяви, че само за първия ден, през който е била достъпна регистрацията, броят на потребителите на Mega е достигнал 1 милион.

https://mega.co.nz

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници