Анализатори очакват iPhone 5 с цветен пластмасов корпус

Анализатори очакват iPhone 5 с цветен пластмасов корпус
A A+ A++ A

Анализаторите през последните дни са доста щедри на предположения за бъдещите планове на Apple, макар и част от тези прогнози да е силно вероятно да се окажат неверни. От KGI Securities са готови с карта за плановете на Apple в близкото бъдеще. Според агенцията малко след премиерата на iPhone 5S през есента можем да очакваме нов дизайн на iPhone 5, който ще включва по-голяма батерия, което, общо взето, определя останалите промени по телефона: по-дебел корпус - 8,2 мм, и по-голямо тегло - 130 грама.

По-интересно е предположението на KGI Securities, че Apple ще пусне версии на iPhone 5 в различни цветове. Цветната версия на iPhone, както вече писахме ще бъде с пластмасов корпус, което ще позволи цената му да е по-ниска - между 350 и 450 долара без договор. От KGI Securities не са забравили и за iPad 5, който според агенцията ще бъде представен между премиерите на двете устройства, които вече споменахме, заедно с нов MacBook Pro с Retina дисплей. Освен това очакваме и нов модел на iPod touch и iPod nano. През първото тримесечие пък очакваме ъпдейт на Apple TV, а през второто ъпдейт на MacBook Air, а през третото - на iPad mini.

http://www.macrumors.com/2013/01/16/apples-2013-product-roadmap-predictions-multiple-iphones-retina-ipad-mini-all-retina-macbook-pros/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници