Анализатори смятат, че Apple тества два нови телефона

Анализатори смятат, че Apple тества два нови телефона
A A+ A++ A

Нямаме съмнения, че в кухнята на Apple винаги кипи усилен труд, така че прогнозите или пък предположенията, че компанията тества нови устройства, не биха могли да ни изненадат много, освен ако не са придружени със солидна конкретика по отношение на характеристиките. Според анализаторите от Jefferies обаче компанията вече тества следващия си смартфон, който ще бъде iPhone 5S и ще бъде представен според Jefferies през лятото. Нека не пропускаме все пак, че последните два модела на iPhone бяха презентирани през есента. Въпреки това според агенцията производството на телефона ще започне през март, което пък е една от причините за намалелите поръчки за компоненти, за които вече писахме.

Според агенцията Apple тества и многократно споменавания вече iPhone от по-нисък клас, който ще е нещо подобно на iPad mini. Според Jefferies той ще е с поликарбонатен корпус, с 4" дисплей, който обаче няма да е Retina и без LTE възможности за връзка. От iPhone 4 насам обаче всяко устройство, което Apple пуска, е с Retina дисплей, така че би било странно тепърва да решат да правят продукти с по-стари дисплеи, но все пак става дума за по-евтин модел. От Jefferies споделят и очакванията си за iPhone 6, който според тях ще бъде с 4,8" екран.

http://appleinsider.com/articles/13/01/15/apple-to-begin-preliminary-iphone-5s-builds-in-march-for-junejuly-launch---report

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници