LG казва, че няма проблеми с производството на Nexus 4

LG казва, че няма проблеми с производството на Nexus 4
A A+ A++ A

Според неофициална информация LG може би съществено са намалили производствения си капацитет за Nexus 4, чиито доставки и без това се оказаха препъникамък за Google, за да отделят повече ресурси за производството на нови устройства, които ще бъдат представени скоро. По време на CES 2013 вицепрезидентът на корейската компания подсказа, че Nexus 4 само поставя началото на поредица от нови устройства от серията Nexus, по които ще работят именно LG.

Засега анализаторите предполагат, че LG ни готвят таблет или нов смартфон, а представяне можем да очакваме по време на мобилния конгрес в Барселона през февруари. От друга страна, трябва да имаме предвид, че Google рядко показва нови водещи устройства по време на изложения, на които има и други производители, затова презентация на ново устройството от серията Nexus по време на мобилния конгрес е твърде оптимистична теория. Ако видим такова, то най-вероятно ще бъде по време на конференцията Google I/O в средата на месец май.

Междувременно от LG коментираха ситуацията с ограничените количества от Nexus 4. Представител на компанията е заявил пред корейското издание Chosun Ilbo, че производството на смартфона върви по план в завода в Пьонгтаек, и е отрекъл да има каквито и да било проблеми с доставките. Това обаче едва ли ще успокои хилядите потребители, които опитаха да си купят Nexus 4, но не успяха да го направят и все още не знаят кога ще имат възможност за това. Разбира се, виновен за това може да се окаже Google, ако предварително поръчаните количества от телефона са били малки.

http://www.ibtimes.co.uk/articles/422990/20130111/lg-nexus-4-buy-price-supply-successor.htm
http://www.theverge.com/2013/1/14/3877318/lg-deflects-blame-for-nexus-4-supply-issues

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници