Шефовете на „Набуко газ пайплайн интернешънъл“ пратили благодарствено писмо на Борисов

Шефовете на „Набуко газ пайплайн интернешънъл“ пратили благодарствено писмо на Борисов
Премиерът Бойко Борисов и министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев по време на първата среща на Комитета „Набуко“ за 2013 г. , състояла се на 10 януари. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Ръководството на „Набуко газ пайплайн интернешънъл“ е изпратило благодарствено писмо на българския премиер Бойко Борисов .

Главният изпълнителен директор на „Набуко газ пайплайн интернешънъл“ Райнхард Мичек и главният финансов директор на компанията Франк Зиберт изказали благодарност към Борисов за силната му подкрепа за проекта „Набуко“, както и за „отличната организация на заседанието на Политическия комитет за реализацията на газопровода“ в София.

В писмото се посочва, че силната ангажираност на България дава пример за поемането на отговорности във важиния трансграничен проект „Набуко“.

В поздравлението се казва още, че подкрепата на Борисов за организирането на заседанието на Комитета „Набуко“, както и за целия проект, е безценна.

„Убедени сме, че определеният от Вас срок ще мобилизира всички участващи в „Набуко“ страни и очакваме успешното ни сътрудничество с Вас да продължи в пътя ни към нашата обща цел – диверсификация на енергийните доставки за Европа“, пишат в заключение Мичек и Зиберт.

#Набуко #благодарности #писмо #министър-председател #Бойко Борисов #проект #Райнхард Мичек

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Енергетика
Последно от Енергетика

Всички новини от Енергетика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници