Ще видим ли Xbox 720 и PlayStation 4 през март?

Ще видим ли Xbox 720 и PlayStation 4 през март?
A A+ A++ A

Говори се, че тази година ще видим следващите издания на две от най-важните домашни игрови конзоли - PlayStation и Xbox. Очакванията са това да стане около изложението E3 през юни, но по предварителна и неофициална информация на списание Game Informer, цитирана от сайта Videogamer.com, представянето на двете устройства всъщност ще стане няколко месеца преди това.

Изданието пише, че премиерата на джаджите ще се случи през март, като Microsoft и Sony ще имат специални събития близо до Game Developers Conference, която ще се проведе между 25 и 29 март в Сан Франциско. След това на Е3 ще демонстрират новите игри за конзолите. Информацията обаче противоречи на думите на Хироши Сакамото, мениджър в Sony, който е споделил пред чилийския сайт Emol, че представянето на PS4 ще е най-рано през май.

Слуховете за представяне на Xbox 720 преди Е3 съвпадат и с информация от източници на The Verge. Според тях Microsoft се готви да разкрие част от плановете си около конзолата по-рано от основното събитие на E3. Не е изключено анонсът на технологията IllumiRoom да е част от тази стратегия с допълнителни детайли, които очакваме в края на април по време на конференцията CHI 2013. Изобщо очертава се интересна година за феновете на електронните забавления.

http://www.videogamer.com/news/rumour_xbox_720_and_playstation_4_to_be_revealed_around_gdc_in_march.html
http://www.theverge.com/2013/1/14/3875404/microsoft-next-xbox-IllumiRoom-teaser
http://bgr.com/2013/01/14/playstation-4-announcement-may-291511/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници