Станишев: Мирослав Найденов е известен лъжец

Станишев: Мирослав Найденов е известен лъжец
Земеделският министър Мирослав Найденов е известен лъжец, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Земеделският министър Мирослав Найденов е известен лъжец, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев.

В неделя Мирослав Найденов съобщи пред Нова телевизия, че през 2008 г. две фирми са придобили 140 декара земи край Камчия на цена от 17 лв./кв. м, а през 2009 г. земята е препродадена за 4,5 млн. лв. на трета фирма, в управлението на която, според земеделския министър, участва и Моника Йосифова.

Името на жената, с която Сергей Станишев живее и има дъщеря, изплува в скандала с австрийския лобист Петер Хохегер през лятото на 2012 г.

В края на декември в своя интервю премиерът Бойко Борисов пък обяви, че „жената до Станишев е много по-опасен противник от него“, без да уточнява какво има предвид.

„Мирослав Найденов е известен лъжец, преди една седмица се опита да въвлече брат ми за това, че е правил замени. Брат ми няма един квадратен метър на Българското Черноморие и същото важи и за Моника“, заяви в понеделник Сергей Станишев пред БГНЕС.

„Това е от страх. Опитват се да отвлекат вниманието от скандала в Несебър, който е реализиран по време на управлението на ГЕРБ и с конкретно решение на МЗХ, както и от това, което се случва в Иракли по време на това управление“, коментира още Сергей Станишев.

#Сергей Станишев #председател на БСП #президент на ПЕС #Мирослав Найденов #министър на земеделието #Моника Йосифова #Дюни #Несебър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници