Добрев обеща решение за приватизацията на ВМЗ – Сопот, до 23 януари

Добрев обеща решение за приватизацията на ВМЗ – Сопот, до 23 януари
Единствената одобрена фирма ще подаде в Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол обвързваща оферта и финансови гаранции до 11 януари, която ще бъде представена на икономическото министерство на 15 януари. Снимка: Sofia Photo Agency, архи
A A+ A++ A

До 23 януари ще има решение на Министерския съвет относно приватизацията на ВМЗ – Сопот, съобщи министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев.

По време на извънредна пресконференция след среща с представители на синдикатите на ВМЗ – Сопот, Добрев заяви, че това са възможно най-кратките срокове, предаде Информационна агенция „Фокус“.

Единствената одобрена фирма ще подаде в Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол обвързваща оферта и финансови гаранции до 11 януари, която ще бъде представена на икономическото министерство на 15 януари.

След като получи офертата от Агенцията, Добрев обеща до три дни да я внесе за обсъждане в Министерския съвет, което според министъра е единственото решение на проблемите на Вазовските заводи.

#министър на икономиката #енергетиката и туризма #Делян Добрев #решение #Министерски съвет #приватизация #ВМЗ #Сопот

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"