Samsung Galaxy S IV идва през май, твърди Samsung Ливан

Samsung Galaxy S IV идва през май, твърди Samsung Ливан
A A+ A++ A

Нови слухове, свързани с премиерата на Samsung Galaxy S IV, продължават да се появяват онлайн, макар и да се въртят около няколко възможности. Преди дни се заговори, че анонсът на устройството все пак може да се състои на мобилния конгрес, което не ни се струва много вероятно, а междувременно от ливанското подразделение на Samsung идва друга информация. В публикуван във Facebook отговор компанията пише, че очакваният смартфон няма да дойде преди месец май.

По-ранни слухове подсказваха за представяне през април, но е почти сигурно, че корейската компания ще организира специално събитие за целта. Затова и представяне по време на голямо събитие като мобилния конгрес или CeBIT, където концентрацията от премиери е прекалено висока, е малко вероятно. Не е изключено представянето наистина да се състои през април, а продажбите да започнат скоро след това през май.

Междувременно компанията уточни, че досега всички модели от серията Galaxy S са били анонсирани между края на април и началото на май. Припомняме, че Galaxy S III дебютира в началото на май 2011 на специално събитие в Лондон, а продажбите му започнаха още в края на същия месец.

https://www.facebook.com/SamsungCTC/posts/472346902801110

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници