Топмоделът HTC M7 ще бъде представен на CES 2013 до броени дни?

Топмоделът HTC M7 ще бъде представен на CES 2013 до броени дни?
A A+ A++ A

Вече неведнъж писахме за следващия топмодел в портфолиото на HTC, който засега познаваме под кодовото име M7. В началото на 2013 е време отново да стане дума за него, тъй като през първите два месеца ще се състоят две събития, едно от които със сигурност ще е свързано с официалната му премиера. Досега смятахме, че представянето ще се случи в края на февруари, когато в Барселона ще се проведе поредното издание на мобилния конгрес.

Нова информация обаче, идваща от един от авторитетните членове на форумите на XDA Developers - Football, подсказва, че премиерата на устройството ще се състои до броени дни. Според него това ще стане по време на изложението CES 2013, а като причина посочва, че на мобилния конгрес ще видим Samsung Galaxy S IV. Допълва и че за разлика от One X, M7 може да има виртуални бутони върху екрана.

Припомняме, че според предходните слухове HTC M7 ще има 4.7" дисплей с резолюция 1920 x 1080 пиксела, LTE възможности, четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon с честота 1.7GHz, 13MP основна камера, 2MP предна камера, 2GB RAM, 32GB вградена памет, аудиотехнология Beats Audio и батерия с капацитет 2300 mAh.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници