83-годишен пенсионер е тотомилионерът от Бобошево

83-годишен пенсионер е тотомилионерът от Бобошево
Рекордният джакпот от 9.4 млн. лв. във второ теглене на играта „6 от 49“ беше спечелен на 18 ноември м.г. от двама души, пуснали фишове в Перник и Бобошево. Снимка: БГНЕС, Архив
A A+ A++ A

Тотомилионерът от Бобошево, който спечели 4.7 млн. лв., е мъж на 83 години и се казва Димитър Въжарски, съобщи ТВ7.

Възрастният човек е получил печалбата си още преди Нова година, но заради правилото за запазване на самоличността на щастливците в тайна от Българския спортен тотализатор едва в сряда обявиха, че бобошевецът е прибрал парите си, без да назовават името му.

Рекордният джакпот от 9.4 млн. лв. във второ теглене на играта „6 от 49“ беше спечелен на 18 ноември м.г. от двама души, пуснали фишове в Перник и Бобошево.

Перничанинът Росен Русимов сам се похвали на другия ден, че е единият тотомилионер, а другият остана неизвестен повече от месец и половина.

Печелившият фиш, който Въжарски е пуснал, е обикновен. Другият тотомилионер от Перник удари джакпота с комбинация.

Съседите на 83-годишния късметлия разказаха, че семейството му ги почерпило с бонбони, но без да посочва повода за това.

По-рано се появиха слухове, че мистериозният втори печеливш е именно кметът на Бобошево, който излезе в отпуска непосредствено след публикуването на щастливите числа.

Градоначалникът замина за чужбина заедно със семейството на брат си, което още повече подхрани съмненията.

През декември обаче в. „България Днес“ писа, че възрастен мъж от Бобошево е най-богатият пенсионер в България, което не беше потвърдено до 3 януари.

#Бобошево #Перник #тото #Нова година #печалба #Росен Русимов #България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници