Късметлията от Бобошево прибра голямата тото печалба

Късметлията от Бобошево прибра голямата тото печалба
Според правилника притежателите на големите печалби могат да получат по 5000 лева на ръка, а останалата част трябва да бъде преведена в посочена специално за целта банкова сметка. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Вторият тото милионер, улучил шестица в тиража на „6 от 49“ на 18 ноември, прибра печалбата.

В сряда изтече законният срок от 45 дни, в който късметлията от Бобошево можеше да си получи парите.

Другият късметлия - Росен Русимов от Перник, пък стана първият българин, обявил официално, че е спечелил милиони от тотото.

„Да са живи и здрави, да си харчат парите и пак да играят“, коментира изпълнителният директор на Българския спортен тотализатор Дамян Дамянов пред вестник „Монитор“.

„Чакахме човека да се обади до край. Радвам се, че стана така. И двамата спечелили имаха молба да не обявяваме кога са се обадили. Русимов от Перник обаче вече показа, че всичко при нас е реално и никой не бива да се съмнява в лоялността на тотото“, добави Дамянов.

Малко преди да се появи вторият тото щастливец, Дамянов каза, че в управителния съвет са взели решение, ако не бъде потърсена печалбата, половината от сумата на стойност 2.367 млн. лева да бъде върната в мрежата като джакпот за следващи тиражи на „6 от 49“.

Другата половина по регламент отива в Министерството на физическото възпитание и спорта и се разпределя за нуждите на спорта в страната.

Според правилника притежателите на големите печалби могат да получат по 5000 лева на ръка, а останалата част трябва да бъде преведена в посочена специално за целта банкова сметка.

#тото #печалба #Бобошево #Перник #6 от 49 #Дамян Дамянов #Росен Русимов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници