Борисов препоръчва по-малко отбори в А група и повече мачове

Борисов препоръчва по-малко отбори в А група и повече мачове
Отборът на Бойко Борисов „Витоша" Бистрица спечели зимния турнир в столичния комплекс Царско село след победи над „Локомотив“ София и ЦСКА. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

По-малко отбори в А група и повече мачове препоръчал премиерът Бойко Борисов на президента на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов.

„На Боби Михайлов му казах, че трябва има по-малко отбори в А група и повече мачове, да не почиват толкова много," разкри самият министър-председател след приятелския турнира в Царско село, предаде бТВ.

Отборът на Бойко Борисов „Витоша" Бистрица спечели зимния турнир в столичния комплекс след победи над „Локомотив" София и ЦСКА, а след края на срещата премиерът разкри какво си е казал с Борислав Михайлов между мачовете.

„Аматьорите всеки ден играем на игрищата в София, в Англия играят по три мача преди и след Нова година. Защо не правят зимни турнири в залите, а месеци наред почиват? После играчите ще се съберат, ще тичат два месеца по планините, ще се изпоконтузят и ще кажат, че не са подготвени. Това му казах на Боби. Да съкращават отборите и да има повече мачове, да се играе непрекъснато и публиката да ги гледа," препоръчал Бойко Борисов на Борислав Михайлов.

#Бойко Борисов #премиер на България #БФС #Борислав Михайлов #„Витоша" Бистрица

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници