По Коледа се разкриват най-много изневери

По Коледа се разкриват най-много изневери
A A+ A++ A

Вече писахме, че тази година българите са изпратили над 16 милиона SMS-а по празниците. Според видната английска адвокатка Айша Вардаг именно повишеният брой SMS-и по коледните празници води и до повишен брой разкрити изневери и съответно разводи. Според адвокатката стандартният сценарии е съпругът или съпругата да си забравят телефона на масата и точно в този момента да получат коледна честитка от любовницата или любовника.

Английски адвокати също така коментират, че в началото на новата година обикновено има нарастване на бракоразводните дела. Като причина те изтъкват, че по Коледа повечето двойки замазват положението, а напрежението избухва след края на празниците. Любопитното е, че последни изследвания сочат, че все повече хора използват именно "забравен на масата" телефон и "случайно получен любовен SMS", за да скъсат с половинката си. Психолози коментират, че така желаещият да прекрати връзка се измъква много по-лесно от ситуацията да разкаже за своята изневяра.

http://www.telegraph.co.uk/topics/christmas/9763827/Adulterers-beware-Christmas-Day-the-peak-time-for-text-message-bustings.html

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино