Windows Phone 7.8 за Lumia 510, 610, 710, 800 и 900 вече в сървърите на Nokia

Windows Phone 7.8 за Lumia 510, 610, 710, 800 и 900 вече в сървърите на Nokia
A A+ A++ A

Ъпдейтът до Windows Phone 7.8 за Nokia Lumia 510, 610, 710, 800 и 900 се появи в софтуера Navifirm (той показва файловете в сървърите за телефонни ъпдейти на Nokia), позволявайки на собствениците на изброените телефони да обновят телефоните си по-рано от планираното от Nokia. Още повече че засега няма точна дата кога компанията ще пусне официално ъпдейта, но най-вероятно ще е съвсем скоро - може би в началото на следващата година.

Според информация от пробвалите новия софтуер той съдържа всички възможности, които очакваме от Windows Phone 7.8, сред които са нов начален екран с възможност за преоразмеряване на плочките, още допълнителни цветове за персонализация, възможност за споделяне на файлове през Bluetooth, повече изображения за тапет на екрана в заключено положение или за показване на картинка от Bing, приложение за правене на мелодии за звънене и нови икони за Xbox, Office и Windows Phone Marketplace.

Не на последно място, потребителите вече могат да сменят основната търсачка в Internet Explorer с Google. Засега от осмелилите се да подменят софтуера на телефоните си с неофициална версия няма много оплаквания за проблеми, но имайте предвид, че при подобни операции рисковете са за ваша сметка, така че поне архивирайте данните си.

http://mynokiablog.com/2012/12/14/wp-7-8-leaks-on-navifirm-for-lumia-800-and-lumia-510-features-incl/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници