Разкриха заговор за убийството на Джъстин Бийбър

Разкриха заговор за убийството на Джъстин Бийбър
Снимка: huffingtonpost.co.uk
A A+ A++ A

Полицията на САЩ разкри заговор за убиството на тийнейджърския поп идол Джъстин Бийбър, съобщи телевизионния канал Ей Би Си.

По данни на следствието организатор на заговора е 45-годишният Дана Мартин, излежаващ доживотна присъда за изнасилване и убийство в затвор в Ню Мексико.

Мартин, осъден през 2000 г., е обсебен от Бийбър и дори си е направил на крака татуировка с изображението на певеца, съобщи РИА „Новости", цитирана от БТА.

Полицията предполага, че престъпникът е искал да се прочуе чрез убийството на тийн идола.

Замисълът на Мартин се е отличавал с особената жестокост. Като изпълнител на убийството, престъпникът е избрал бившия си съкилийник Марк Стааке и неговия племенник Танър Руане.

Стааке и Руане искали да сложат край на живота на Бийбър на 28 или 29 ноември в Ню Йорк, където певецът трябваше да изнесе концерт, допълва Би Ти Ви.

Преди това обаче килърите заминали за щата Върмонт, където Мартин им поръчал да извършат още 2 убийства. Там те са били задържани от полицията за нарушаване на правилата на движението по пътищата.

По-късно са били освободени, но малко след това отново арестувани, след като е бил получен сигнал за готвещите се убийства.

В автомобила на двамата мъже са намерени градински ножици, което се разглежда като косвено доказателство за тяхната вина.

#Джъстин Бийбър #убийство #Върмонт #Ню Йорк

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници