Това ли е наследникът на Nokia N8?

Това ли е наследникът на Nokia N8?
A A+ A++ A

Последната неофициална информация за следващия камерафон от висок клас на Nokia, който ще наследи N8, [URL]http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=21178|твърдеше[/URL], че устройството ще се появи в началото на следващата година, ще има по-голям фотосензор, оптично приближение и отново ще работи със Symbian, тъй като засега Windows Phone не позволява добавянето на някои разширени фотографски възможности. Докато чакаме официалната премиера, която може и да бъде на мобилния конгрес през февруари, онлайн се появиха снимки, които може би показват как ще изглежда устройството.

Те идват от потребителско ръководство за нов телефон, с което са се сдобили от сайта PocketNow. Според файла устройството носи името Nokia 803 и макар че не разкрива технически детайли за характеристиките му, изображението е достатъчно красноречиво. Впечатление прави голямата издатина за камерата, която най-вероятно не само помества по-голям сензор от този в N8 (засега с най-големите размери в мобилен телефон), но и най-вероятно осигурява място и за обектив с оптично приближение. В текста се споменават функции като NFC, HDMI и DLNA, но ръководството все още не е било във финален вид.

Ако това наистина е следващият топкамерафон на Nokia, не е изключено да разполага с процесор на 1GHz, 512MB RAM памет и 3.5" ClearBlack дисплей с WVGA резолюция. Поне това твърдеше предварителната информация. И докато тези характеристики изглеждат смешни на фона на новите двуядрени смартфони с големи дисплеи, по-сериозни не са и нужни за осигуряването на снимки с отлично качество. В края на краищата Nokia N8 продължава да доказва това.

http://pocketnow.com/smartphone-news/nokia-803-n8-successor-revealed-images

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници