Toshiba: предстои да видим по-добри устройства с Windows 8

Toshiba: предстои да видим по-добри устройства с Windows 8
A A+ A++ A

В светлината на наскорошните изказвания на Стив Балмър по повод продажбите на таблетите Surface с Windows 8 RT, продължаваме да приемаме с интерес всяка информация за успех на устройствата на пазара. Докато от Microsoft се опитват да се оправдават по различни начини, производителите също коментират някои проблеми и изглежда, че ситуацията не е съвсем безоблачна.

Според Джеф Барни, който е вицепрезидент на Toshiba за Америка, настоящата вълна устройства с Windows 8 все още има несъвършенства, но желанието да бъдат пуснати първи на пазара е принудило производителите да се примирят с някои недостатъци. Барни смята, че с течение на времето ще видим много по-интересни устройства, които да се възползват от предимствата на Windows 8, отколкото има в момента.

В същото време този коментар доказва и че Microsoft са били прави поне в известна степен с решението си да създадат собствено устройство, което да представят на премиерата на новата версия на платформата, тъй като партньорите им е нямало да успеят да доставят приемливи продукти в срок.

http://thenextweb.com/microsoft/2012/12/01/toshiba-vp-calls-current-windows-8-pcs-not-as-commercially-viable-citing-oem-rush-to-market/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници