Първанов благодари на Борисов за „загрижеността“

Първанов благодари на Борисов за „загрижеността“
Президентът Георги Първанов с ирония благодари на премиера, че е изразил загриженост за неговото бъдеще. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Президентът Георги Първанов с ирония благодари на премиера, че е изразил загриженост за неговото бъдеще.

„Аз благодаря за усилията и за грижата, която г-н Борисов проявява за моето бъдеще“, каза президентът Георги Първанов пред журналисти в коментар на изказване на премиера Бойко Борисов, предаде агенция „Фокус“.

„Първо, да отговоря на вчерашната му реплика. Той каза, че ще ме изтърпят, образно казано, още малко. Аз съм удовлетворен, че излизам след 10 години, след два мандата с високо вдигнато чело, достойно. Пожелавам на г-н Борисов след 4 години, дано да ги изкара, защото и това е под въпрос, да може да излезе също така удовлетворен от своя мандат, защото това не е никак леко“, каза Първанов.

„Що се отнася за моето политическо бъдеще, каквото имам да кажа, ще го кажа след 22 януари, а премиерите се избират от формациите, които са спечелили изборите. Казаното от Борисов означава най-малко едно: че следващият, който влезе във властта, който ще има отговорността за управлението, е българската левица в лицето на социалистическата партия“, каза още президентът.

На въпрос на журналисти дали на срещата с младежите на БСП е коментиран въпросът за лидерството в БСП, Първанов отговори, че тази тема не е обсъждана.

#Борисов #Първанов #мандат #бъдеще #премиер #Бойко Борисов #президент #Георги Първанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници