Детайли за Galaxy S IV, евтина версия на Galaxy Note II и 13,3" таблет на Samsung

Детайли за Galaxy S IV, евтина версия на Galaxy Note II и 13,3" таблет на Samsung
A A+ A++ A

От сайта SamMobile идват интересни детайли за куп нови устройства на Samsung, които очакваме да видим през следващата година. Сред тях има и такива за следващото издание на Galaxy S, което има трудната задача да подобри това, което вече ни предложи Galaxy S III. Според данните Galaxy S IV се разработва под кодовото име Project J, а премиерата му може да бъде през април, което предполага, че корейците ще го представят на самостоятелно събитие след мобилния конгрес. Сред споменаваните характеристики са 5" AMOLED дисплей с full HD резолюция, четириядрен процесор, 13МР камера и най-новата версия на Android.

Информацията твърди и, че компанията работи по базова версия на хибридното устройство Galaxy Note II, която ще има по-скромни технически характеристики. С диагонала на екрана няма да бъде направен компромис, но изглежда джаджата няма да включва писалката S Pen, която е една от основните привлекателни черти на Galaxy Note II. Не е изключено да се използва обикновен панел, а не Super AMOLED.

И накрая ще стане дума за нов таблет от корейците. Твърди се, че с него ще се конкурират предложенията на Asus от серията Transformer тъй като ще е с диагонал 13,3" и ще може да бъде комбиниран с опционална докинг станция с QWERTY клавиатура. Засега не е ясно каква операционна система ще се използва, но основните варианти са Windows 8 и Android.

http://www.sammobile.com/2012/12/03/fresh-rumors-from-korea-confirms-new-devices/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници