„Г4С Секюър Сълушънс България“ ЕАД разширява автопарка си от бронирани коли

„Г4С Секюър Сълушънс България“ ЕАД разширява автопарка си от бронирани коли
A A+ A++ A

„Г4С Секюър Сълушънс България“ ЕАД е инвестирала близо 4 млн. лв. за покупката на нови специализирани бронирани автомобили, отговарящи на най-високите европейски стандарти в сферата на сигурността.

Закупените през ноември 60 автомобила ще разширят автомобилния парк за инкасови услуги на компанията, който наброява 140 коли. Сделката е част от дългосрочните стратегии на компанията за усъвършенстване на предлаганите от нея услуги и разширяване на автопарка.

Новите автомобили са оборудвани с най-съвременните системи за сигурност, както и най-високата степен на бронировка, според утвърдените европейски стандарти в тази сфера.

Всички бронирани автомобили са оборудвани със системи за сигурност и проследяване. Те се управляват от Оперативно-контролния център, който следи за тяхната траектория всяка секунда.

Новите попълнения в автопарка на фирмата са предназначени за превоз на пари и ценни пратки.

„Г4С Секюър Сълушънс България“ е дъщерно дружество на най-голямата компания в света в сферата на сигурността – G4S plc, втория по големина частен работодател в света с обсег на действие в над 125 държави.

Компанията присъства на българския пазар вече почти 20 години. Услугите, които предлага, покриват територията на цялата страна.

Сред клиентите й са финансови институции, индустриални обекти, посолства, бизнес центрове, търговски вериги, галерии и др.

„Г4С Секюър Сълушънс България“ работи в областта на физическата охрана, секюрити одити, оценка на съществуващи системи за сигурност, консултантски услуги в сферата на сигурността, охрана с технически средства за сигурност, превоз и обработка на пари и ценни пратки.

Служителите на фирмата се обучават в изграден за целите на компанията Център за професионално обучение.

#Г4С Секюрити Сървисиз България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници