Психичноболен преби майка си и нападна полицаи с брадва

Психичноболен преби майка си и нападна полицаи с брадва
От МВР отчитат нарастване на случаите на домашно насилие в страната, като близо 20 000 сигнала са подадени на спешния телефон 112 от началото на годината до края на октомври.
A A+ A++ A

34-годишен мъж с психични отклонения бе задържан в Първо РПУ в София, след като преби жестоко майка си и нападна с брадва полицаи, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Полицията пристигнала на адреса след получен сигнал за домашно насилие малко преди 4.00 часа в понеделник. На мястото екипът намерил окървавена 59-годишната жена, която успяла да им каже, че е била пребита от сина си.

34-годишният мъж, който е криминално проявен за кражби и хулиганство, нападнал полицаите с брадва, заплашвайки и обиждайки ги.

След като органите на реда успели да го задържат и откарат в полицията, след направена съдебно-психиатрична експертиза мъжът е бил настанен за принудително лечение в специализирано болнично заведение.

От МВР  отчитат нарастване на случаите на домашно насилие в страната, като близо 20 000 сигнала са подадени на спешния телефон 112 от началото на годината до края на октомври. Сигналите през 2011 г. са били с около 5000 по-малко.

#психичноболен #брадва #майка #София #Първо РПУ #полицаи #мъж

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници