Вижте ИСТИНСКИТЕ предсказания на Ванга, изречени пред свидетели. Някои вече са се сбъднали

Вижте ИСТИНСКИТЕ предсказания на Ванга, изречени пред свидетели. Някои вече са се сбъднали

kp.ru

A A+ A++ A

Писателят и философ Жени Костадинова събира близо 20 години зрънце по зрънце пророческите думи и прозрения на пратената ни от Бога - Ванга.

"Срещнах се с десетки и десетки хора, имали шанса да общуват с нея. Внимавах, когато пишех книгите си, да предам точно предадените от нея думи, като цитирам хората, пред които ги е изрекла. Търсех Истината, идваща чрез нея от по-високи измерения на живота, от по-високи от нашите, човешки камбанарии... Резултатът го знаете: поредица от книги. Има обаче една съвсем мъничка „Ванга – пророчества и мъдрост”. В нея, без никакви интерпретации и коментари, събрах доколкото бе възможно пророчествата на Ванга – така, както си ги спомнят хората, разказали ги на мен. И често отварям точно тази малка книжка, за да си припомням думите й. За да се „оглеждам” в огледалото на бъдещето – да видя вървим ли към предреченото от Озарената жена или напротив, чертаем друг път, избираме друго бъдеще - за нас и идващите след нас. И понеже сега пак сме на един кръстопът, предлагам ви да си спомним казаното от нея. Тълкуването - нека всеки сам направи", пише Костадинова в Портал 12.

Ето истинските пророчествата, изречени от Ванга пред свидетели, като някои от тях вече са се сбъднали:

Симеон ще се върне в България. Ще мине време - нема да е далеч - и той ще дойде не на гости. Но царство няма да има! (пророчество изречено през 1994 г.)

Югославия ще стане на парчета, оти сърбите псуват Бога. (пророчество изречено през 1992 г.)

Войната в Босна нема да се разшири. (пророчество изречено през 1992 г.)

За Чехословакия: Тия ке се разделят на две. Мирно ке стане. Нема страшно (пророчество изречено през 1968 г.)

Курск ще потъне и целият свят ще го оплаква. (пророчество казано през 1980-а година пред Централната телевизия на Русия. Когато тя прави пророчеството, жителите на гр.Курск не проумяват как ще потъне, защото край него няма реки, езера, морета...Пророчеството се сбъдва на 12-и Август 2000 г.)

"Още Сирия не е паднала" - Думи изречени от Ванга през 1979-с година, много преди САЩ да нападнат Сирия. Текстът на цялото пророчество е следният: "Човечеството ще преживее много катаклизми и много бурни събития. Ще се променя и съзнанието на хората. Ще дойдат тежки времена, хората ще се разделят на групи по вяра. Ще дойде на света най-старото Учение. Питат ме - Скоро ли ще дойде това време? Не, не скоро. Още Сирия не е паднала!" * през 1979-а година Сирия е една цветуща страна със силна икономика и земеделие, прекрасна текстилна промишленост и...добив на нефт.

„Няма лошо за България, няма барут, няма кръв. Война в България няма да има, а тази в Босна няма да се разшири.” (БНР, „Хоризонт”, април, 1992)

„Мътна вода тече, мръсотии носи... Честни хора сега в политиката няма. И чист човек да си, ще те омърсят. А България ще се оправи, ако турят начело един добър водач, който да е честен! (Пред проф. Д. Филипов, 1994)

„Ти ке си! Ще спечелиш изборите! Ще станеш президент. Но няма да оправиш България. (Към кандидата за президент Петър Стоянов, май 1996, присъствал е учителя Владо Дайреджиев)

„Царят няма да дойде при мене. Не иска да чуе това, което ще му кажа! Той ще се върне, ще вземе властта, ще си уреди имотите и ще си замине! Нищо няма да направи за народа! (Ванга пред Гълъб Зегвелиев, май, 1996)

„Русия ни е помагала и в бъдеще ще ни помага. На нея можем да разчитаме. Не разваляйте отношенията с Русия! (Ванга пред писателя Любен Георгиев, началото на 90-те.)

„Този държавник, който стопли отношенията с Русия, той ще изведе България. (В разговор с Янка Такева, началото на 90-те.)

"Няма такава сила, която би могла да сломи Русия. Русия ще се развива, ще расте, ще крепне. Всичко ще се разтопи като лед, само едно ще остане незасегнато - славата на Владимир, славата на Русия! Твърде много жертви са пренесени. Никой не може да спре вече Русия. Всичко ще помете по пътя си и не само ще се съхрани, но и ще стане господар на света." Думи на Ванга, казани през 1979-а година пред известния руски писател Валентин Сидоров.

„Защо позволявате на децата си да напускат България? Тя им е майка, тя им е баща. Хубава, лоша, всичко е тя. От Бога им е дадена. Какво си мислят, че ще намерят навън. Ще ходят, ще ходят и пак тука ще се върнат. От това България само губи.” В разговор с доц. Стою Стоев, началото на 90-те)

"Сега Русия се нарича Съюз, но ще се върне старата Русия и ще се казва както при Свети Сергей. Нейното духовно превъзходство ще признаят всички, включително и Америка. Това ще стане след 60 години. Преди това ще се сближат три страни - Китай, Индия и Русия ще се съберат в една точка. Без Русия за България няма бъдеще!" - Думи на Ванга, казани през 1979-а година

„Гордейте се, че сте българи! Не отстъпвайте от род и родина! Не се продавайте на Америка за пари!” В разговор с Анна Караангелова

„България ще се оправи, защото са много работливи българите." Пред Нешка Робева

„Нужен е един Бог, един владетел и единен български народ. На хората трябва да им се върне вярата. На безверника трудно можеш да му помогнеш.” (Пред Весела Цицелкова, художничка)

„Вярата е в основата на личния успех, на успеха на семейството, на успеха на държавата. За да я има България, станете сплотени! Само вярата може да ви обедини. (В разговор с прокурора Иван Татарчев)

Българите са сред духовните водачи на човечеството, защото са съхранили качества, които другите народи нямат... Българите са силни и ще оцелеят при каквито и обстоятелства да ги поставят... Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бял град.” В разговор с Анна Караангелова

„Българското писмо е едно от най-старите на земята... Ееех, колко древна е България! Много е дала на света, но и светът ще й даде...” В разговор с Анна Караангелова

„Македония е българска земя. Тя не е държава, а част от българската територия. Истината ще излезе, бъдете спокойни. (Пред проф. Димитър Филипов и пред Иван Татарчев)

След 40 години няма да има сегашните болести, но ще се появят нови. Те ще са свързани с мозъка. (пророчество казано през 1980-а година)

„Ще дойдат добри дни за България, за народите, които помагат на нашата държава. Защото тя ще бъде уважавана и тачена от велики държави. Ще мине време, България ще изправи снага, самочувствието на хората ще порасне... България ще бъде благоденстваща страна!" В разговор с Бойка Цветкова

"Има едно древно индийско* Учение - учението на Бялото братство. То ще покори целия свят. Ще го напечатат в нови книги и по целият свят ще го четат. То ще е Огнената Библия! Всички религии един ден ще изчезнат! Ще остане само Учението на Бялото братство. Като бял цвят то ще покрие Земята и благодарение на него хората ще се спасят." - (думи на Ванга казани в началото на 90-те)

"Христос отново ще дойде на Земята в бели дрехи. Настъпва времето, когато определени хора ще почувстват със Сърцето си завръщането на Христос!" ( думи на Ванга казани пред Катя Чапкънова)

„ Сега... като си отида... Вземете мерки да не се карате... Да не си завиждате. .. Да не се шпионствувате... Живейте в мир. Не се делете! И се обичайте! Всички сте мои деца.” (7 август, пред камерата на Тома Томов)

Дългия - сломен! Има ли заговор на екипа му срещу него?

Бомба! Слави се оженил тайно за 25-годишна студентка?


Тони Стораро взриви "Арена София" с 4-часов юбилеен концерт, Лили Иванова с поздравителен адрес до него

Съдбовни обрати за 4 зодии през май

Надарени моми-роботи - хит в чалга заведенията

Милионерът Ваньо Алексиев яхна Ламборгини Ревуенто за 4 млн. лева

Стана ясна болестта, която върна Маричков от САЩ

Децата на Кобрата заченати ин витро с материал от брат му Тервел?

Мрежата завря! Популярни лица в ПОТРЕС от реклама с „някоя си Ивка”: Долнопробно!


Камата ще става и "мъжки" дядо, щерка му Христина ражда от богат венецуелец (ВИДЕО)


Невена Цонева проговори за раздялата със Слави и за езотеричното си предаване

Джино завлякъл десетки хора с пари?

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?