Надарени моми-роботи - хит в чалга заведенията

Надарени моми-роботи - хит в чалга заведенията

PLAZZA

A A+ A++ A

Роботи със силиконови гърди и по долни гащи атакуват чалга!

Не става въпрос за изкуствен интелект, а за съвсем истински момичета, които се преобразяват с извънземна визия във фолкзаведенията.

Робопревъплъщенията са истински хит в момента, като танцьорки по чалготеките пъчат едри бюстове изпод шлемове и костюми. Задължително условие е лицата им да не се виждат, което логично насочва погледите на почерпените гости към интимните области. Момчета също влизат в образите на роботи, но при тях няма голотии, докато при нежния пол силиконовите гърди са основен акцент.

Периодично в чалга културата се появяват различни превъплъщения, които нямат нищо общо с кръшния жанр и дори на моменти стоят странно в нощите клубове. Така през миналата година най-популярното извънземно в историята на телевизията - Алф, мяташе кючеци в Студентски град в столицата. Пришълецът от Мелмак активно се включваше в купона, като бясно въртеше задни части на най-пиперливите чалга парчета. Купонджията Алф беше и истински сваляч, като девойките буквално се редяха на опашка за снимка с него, а извънземното не пропускаше възможност да ги гушне. Маскираният като Алф се закачаше с девойки, обикаляше на сцената и създаваше абсолютно извънземна атмосфера, напомня "България днес".

Месеци по-рано Васко Жабата от вселенския хит "Комбайна вършачка" на оркестър "Камчия" се появи в столичните дискотеки, където забавляваше гостите. Чутовното създание се изявяваше на сцената редом до полуголи момичета в камуфлажно бельо, за които не стана ясно дали пресъздават Цеца Мецата, или са просто танцьорки, привличащи внимание с телата си. Костюмът на Васко Жабата включва гигантска глава с несъразмерни очи, както и тяло, покрито със зелен космат плат. Единствено ръцете, които се подаваха на две места, издаваха, че под костюма има човек, който се впускаше във вихъра на танците.

Дългия - сломен! Има ли заговор на екипа му срещу него?

Бомба! Слави се оженил тайно за 25-годишна студентка?


Тони Стораро взриви "Арена София" с 4-часов юбилеен концерт, Лили Иванова с поздравителен адрес до него

Съдбовни обрати за 4 зодии през май

Милионерът Ваньо Алексиев яхна Ламборгини Ревуенто за 4 млн. лева

Стана ясна болестта, която върна Маричков от САЩ

Децата на Кобрата заченати ин витро с материал от брат му Тервел?

Мрежата завря! Популярни лица в ПОТРЕС от реклама с „някоя си Ивка”: Долнопробно!


Камата ще става и "мъжки" дядо, щерка му Христина ражда от богат венецуелец (ВИДЕО)


Невена Цонева проговори за раздялата със Слави и за езотеричното си предаване

Джино завлякъл десетки хора с пари?

#чалга

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?