Nokia Asha 205 и Asha 206 са цветни и достъпни

Nokia Asha 205 и Asha 206 са цветни и достъпни
A A+ A++ A

Серията Asha на Nokia, в която намират място телефони за потребителите с по-ограничен бюджет, се увеличи с още два модела. Днес в Индонезия премиера имаха Asha 205 и Asha 206, които ще се предлагат във варианти с една и с 2 SIM карти и ще се продават на цена около 62 долара. Продажбите започват през това тримесечие.

Asha 205 е снабден с QWERTY клавиатура със специален бутон за достъп до Facebook, а Asha 206 предлага стандартна буквено-цифрова клавиатура и батерия, която според Nokia стига за 47 дни работа в режим на изчакване. С устройствата дебютира и нова функция за споделяне на съдържание с името Slam - тя позволява размяната на файлове между два телефона през Bluetooth, без да е необходимо сдвояването им.

Asha 205 предлага 2.4" дисплей с QVGA резолюция, GPRS/EDGE възможности за връзка, VGA камера и microSD слот, а корпусът ще е наличен в различни цветове. Очаква се моделът с една SIM карта да може да работи 37 дни в режим на изчакване, а вариантът с две ще изкарва по 25 дни, което определено не е лошо постижение.

Asha 206 също разполага с 2.4" дисплей с QVGA резолюция, но добавя 1.3МР камера и силен високоговорител. Отново са налични различни цветове на корпуса, а батерията на модела с 2 SIM карти ще осигури до 28 дни на работа в изчакване. И двата телефона ще получат достъп до 40 безплатни игри от EA.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници