"Спящият пророк" Едгар Кейси и топ 10 на предсказанията му за световни катаклизми

"Спящият пророк" Едгар Кейси и топ 10 на предсказанията му за световни катаклизми

Снимка: Генерирана с ИИ

A A+ A++ A

Едгар Кейси, известен като “Спящият пророк”, е една от най-загадъчните и интересни фигури в историята на мистицизма и пророчествата. Роден през 1877 година, Кейси става известен със своите способности да влиза в транс и да предоставя информация за здравето, бъдещето и духовните въпроси. Неговите предсказания и четения са записани и анализирани от множество изследователи и продължават да вълнуват хората дори десетилетия след неговата смърт през 1945 година.

Едно от най-известните предсказания на Кейси е свързано с бъдещето на света и големите географски промени. Той предсказва, че лицето на планетата ще се промени драстично, като Америка ще бъде разцепена, Япония ще потъне под вода, а нови земи ще се появят край източния бряг на Америка. Също така, Кейси предвижда разпадането на СССР, възхода на Китай като суперсила и потенциалното обединение между Русия и САЩ.

Кейси е известен и със своите виждания за Атлантида, като предсказва, че древният митичен континент ще бъде открит в близост до остров Биними, Бахамите, и че водите около Биними имат лечебна сила. Освен това, той говори за важността на духовното пробуждане и промяната в общото съзнание на човечеството, което ще доведе до нова ера на мир и просветление.

Въпреки че много от предсказанията на Кейси все още не са се сбъднали, те продължават да предизвикват интерес и дебати сред учените и търсачите на истината. Неговите пророчества са били предмет на множество книги и изследвания, които се опитват да разгадаят и интерпретират неговите визии за бъдещето на човечеството и планетата Земя.

1. Голяма част от Европа ще се промени само за един миг. Япония ще потъне, а нова земя ще се появи край източното крайбрежие на Северна Америка.

2. Ще има изместване на земните полюси, така че там където е имало студен климат ще стане по-топло, а районите със субтропичен климат ще станат с тропически.

3. Ще настъпят времена в които слънцето ще потъмнее. Това ще бъде сигнал за началото на събитие свързано с духовното пробуждане.

4. Атлантида ще бъде открита в близост до остров Биними, Бахамите. Ще се открие, че водите около Биними имат лечебна сила. Крарцовите кристали там ще бъдат признати със своите лечебни свойства да възвисяват и синхронизират много видове енергия, като светлината и електричеството.

5. Историческото и неучно наследство на Атлантида ще бъде достъпно за духовно посветените. Тези записи ще бъдат открити в тайна камера на храма на Атлантида, който ще се издигне от морското дъно.

6. Ще бъде разработена цяла нова научна област, базирана на психическите/духовни феномени. Ще настъпи промяна на фокуса при проучванията. Науката ще дава повече тежест на духовните явления и по-малко на материалните. Това ново поле на духовната наука ще стане практично и измеримо, като съвременните науки.

7. В пустинята Гоби ще бъде открит „Град от злато”. Той ще има храм с асансьори, електрически автомобили и магически елементи.

8. Един от най-големите градове в света Ню Йорк ще изчезне напълно.

9. Западното крайбрежие на САЩ ще бъде унищожено и ще има огромни разрушения в Лос Анджелис и Сан Франциско. Нова земя ще се появи край бреговете на Америка, а големите езера ще изтекат в Мексиканския залив през река Мисисипи. Големи географски промени ще настъпят в централните части на САЩ. Най-безопасните места по време на този период ще са щатовете Охайо, Индиана и Илинойс.

10. Ще настъпят времена в които всички хора ще осъзнаят своята отговорност един към друг. Това ще бъде момент в който ще се промени общото съзнание на човечеството. Кейси прогнозира, че ще има три фундаментални археологически открития свързани с дълбоката древност, които ще доведат до революция в разбиранията за произхода на човека. Това ще се случи, когато човечеството достигне до по-високото ниво на духовност. В следствие на огромните промени свързани със Земята, ще настъпи нова ера на мир и просветление.

#Едгар Кейси

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Акценти

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите