Появи се обща снимка на Тенчо Тенев, Бойко Рашков и Стефан Димитров

Появи се обща снимка на Тенчо Тенев, Бойко Рашков и Стефан Димитров
A A+ A++ A

Нови снимки около разследването за контрабандата, което разтърси страната и митниците. Сайтът „Епицентър” публикува снимка на бившия началник на столичния КАТ Тенчо Тенев. На него той е в компанията на бившия вътрешен министър Бойко Рашков и обвинения за участие в престъпна група за контрабанда Стефан Димитров от Хасково, предава NOVA.

Това става два дни, след като Тенев отрече да е виждал Стефан Димитров в дома на Рашков, когато му ходил на гости. Тенев обясни, че е виждал Стефан Димитров няколко пъти в КАТ. След интервюто на Тенев във Facebook вътрешният министър Калин Стоянов написа, че „лицето Тенчо Тенев също е бил редовен гост на вечеринките при Рашков” и добави, че там Тенев получавал задачи да го дискредитира.
След новата снимка, разпространена в сайта „Епицентър”, Тенчо Тенев обясни:„Вие не виждате ли, че тази снимка е чист колаж? Аз никога не съм ходил на гости на министъра по домашно облекло. Второ, сложили са пред бутилка с уиски - аз през живота си не съм пил алкохол, пък камо ли там да седна да пия. То е смешно. Половината ми глава я няма, половината глава и на контрабандиста я няма. Каква е тая снимка, какво е това чудо? Явно някой се опитва по този начин да дискредитира и мен, и г-н Рашков”, коментира бившият началник на столичната „Пътна полиция”.

#Бойко Рашков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите