Пролетно ястие с лапад

Пролетно ястие с лапад

food.com

A A+ A++ A

Това ястие от българската кухня се приготвя бързо и лесно, леко е и е подходящо за вечеря .или обяд

Необходими продукти:

  • 2 бр. яйца
  • 50 г сирене
  • 1 бр. лук
  • 1 бр. печена червена чушка
  • 4 с.л. олио
  • 10 листа лапад
  • сол на вкус
  • черен пипер

Начин на приготвяне:

  1. Лападът се почиства и нарязва на ситно.
  2. В тиган се загрява олиото и се запържва ситно нарязаният лук и чушката.
  3. Добавя се лападът и се поръсва със сол и черен пипер. Пържи се за около 5 минути.
  4. Разбиват се яйцата и се добавя натрошеното сирене.
  5. Сместа се изсипва в тигана и се бърка, докато яйцата стегнат.

#пролетно ястие #лапад

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници