Петков за "политическите грешки" на ГЕРБ: Влизаме в "Майстора и Маргарита" - всичко започва да става възможно

Петков за "политическите грешки" на ГЕРБ: Влизаме в "Майстора и Маргарита" - всичко започва да става възможно
A A+ A++ A

Винаги ни обвиняват, че нямаме политически опит. Учудва ме, обаче, че хора с толкова много политически опит, направиха толкова много грешки толкова бързо. Така съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков коментира поисканите смени на двама министри в служебния кабинет "Главчев".

Той посочи част от грешките, които има предвид. "За една седмица да дадеш доверие на двама министри, след това да го оттеглиш, да имаш министър-председател, който чува от един политически лидер коментар, а в следващата минута реагира. Бойко Борисов да каже, че е една случайност. Всичко това е леко хумористично. Толкова невероятно, че чак е леко смешно", обобщи Петков.

От ПП-ДБ обмислят да поиска оставката на председателя на Народното събрание Росен Желязков. Причината - отказ да бъде изслушан сваленият от поста шеф на НЗОК Станимир Михайлов. Това Петков нарече "една по-сериозна и недопустима грешка.

"Влизаме в "Майстора и Маргарита" - всичко започва да става възможно. Мисля, че българският народ е достатъчно разумен, за да си направи избора. След изборите - или се връщаме в годините, когато едни хора ни правят на смешни с техните реплики, грешки и обаждания, или ще имаме нормална европейска държава. С удоволствие бих подкрепил вот на недоверие, проблемът е, че не е конституционно обоснован", коментира още съпредседателят на ПП.

#Кирил Петков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Акценти

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите