Тотален обрат за тези зодии до дни!

Тотален обрат за тези зодии до дни!

Pixabay

A A+ A++ A

Периодът на Коридора на затъмнението е само началото на процесите на трансформация. Астрологичните събития през април 2024 г. няма да заобиколят никого. Енергията на Овен ще провокира хората към по-импулсивни действия. От началото на месеца мнозина ще започнат да забелязват промени в различни сфери на живота.

Овен

За всички представители на зодия Овен април е време за растеж и надграждане както в личен, така и в професионален план. В началото на месеца Слънцето, Луната, Венера и Меркурий ще бъдат във вашия зодиакален знак. Ретроградното движение на Меркурий може да ви накара да се почувствате малко объркани. Въпреки това, вече в края на Коридора на затъмнението ще започнете да забелязвате ясно целите пред вас. Не се страхувайте да действате от 8 април - звездите ще бъдат с вас!

Стрелец

През април необвързаните представители на зодия Стрелец могат да преживеят съдбовна среща. Важно е обаче да сте подготвени за този момент. Въпросът, който ще нахлуе в мислите ви, е дали сте готови да се откажете от част от свободата си в името на сериозна връзка?

Важно е да намерите отговора на този въпрос по време на Коридора на затъмнението. Слънчевото затъмнение ще премине през вашия 5-и дом - наблюдавайте по-внимателно действията и поведението на своите ухажори в началото на април.

Козирог

Време е да се научите как да балансирате работата и семейството, скъпи Козирози! От доста време Сатурн в Риби ви подсказва, че да се заровите в работа не е вариант. Коридорът на затъмнението отново ще повдигне въпроса за здравето - възможни са притеснения и влошаване на здравословното ви състояние. Важно е да осъзнаете, че без необходимата почивка, от която имате толкова голяма нужда в този момент, няма как да покажете най-добрите резултати.

През април обърнете внимание и на близките си, защото Слънчевото затъмнение ще премине през вашия 4-ти дом на семейството. Ще можете да се освободите от стари оплаквания, които са ви безпокоили от детството.

Риби

Ретроградният Меркурий в Овен ще преобрази Рибите до неузнаваемост. Ще бъдете по-решителни в действията си, така че не бива да се изненадвате от промени към края на месеца.

Слънчевото затъмнение в началото на месеца ще премине през вашия дом на финансите - ще можете да преосмислите подхода си към материалното богатство и да го използвате за добро. Помнете, че в материалното благосъстояние няма нищо лошо! В крайна сметка можете да ги използвате, за да помагате на другите, пише woman.bg.

#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Акценти

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите