Ден за избор между доброто и злото

Ден за избор между доброто и злото
A A+ A++ A

Луната е в знак Телец до 16:00ч

Дните на Телеца са чудесно време за решаване на практически въпроси. Новите начинания са съпроводени с трудности. Луната в този земен знак внася известна умиротвореност в живота. Търпението и силата на волята нарастват. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност.

Гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза сега са много уязвими. Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени напитки, врата от стоене на течение, правете упражнения за шията.

Луната е на празен ход от 13:05ч до 16:00ч.

Това време не е добро за различни видове придобивки. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има разочарование от направения избор. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат внимателни. Не се препоръчва: да се решават проблеми, да посещавате държавни офиси, служби, инстанции и чиновници, да купувате имот.

В 16:00ч Луната влиза в знак Близнаци.

Склонност към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Необходимо е да има повече самоконтрол. Рутинната работа е досадна и скучна. Много е полезно да се правят разходки и кратки пътувания. Необходим е много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Уязвими са плещите, ръцете, пръстите на ръцете, раменете, нервната система, дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар: 4 лунен ден от 08:07ч на 11 април до 08:45ч на 12 април

Символ на 4-ти лунен ден е “Райското дърво” или “Дървото на познанието”. Спомнете си за Адам и Ева, които вкусили от забранения плод от дървото на познанието и извършили грехопадение. И този ден е такъв - ден на грехопадението. Възможни са всякакви изкушения да ви съблазнят, може да ви се наложи да избирате между доброто и злото. Затова е най-добре да прекарате деня в уединение, да практикувате изкуството на богатите “нищонеправене” и да не вземате импулсивни недообмислени решения. Особено актуална е поговорката днес: “По-добре десет пъти премисли, тогава режи”. Грешките, допуснати през този ден, могат да доведат до непредвидими последици. Но ако се придържаме към златната среда, ще намалим риска от трудни ситуации и ще избегнем сериозни проблеми.

Това е първият от неблагоприятните дни - двойствен ден. На действията на човек, светът започва да реагира именно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс. Четвъртият лунен ден се нарича ден за избор между доброто и злото. Всяко решение трябва да бъде внимателно обмислено и получената информация трябва да бъде проверена няколко пъти.

Четвъртият ден се нарича "Аум" – гърлената чакра, ларинкса, се свързва с този ден, следователно, произнасянето на звуци, мантри е полезно, звуците пречистват менталното тяло.

Количеството контакти следва да се ограничат. Не е особено подходящо да се работи в групи. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в уединение. Ако не можете да останете сами или не ви допада, тогава прекарайте в семеен кръг, но по-добре избягвайте общуването с други хора. Ако имате активни контакти се въздържайте да вземате бързи решения. Забранено е да се произнасят лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила. Не трябва: да се тръгва на пътешествие, да се късат цветя, да се режат дървета.

Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс.

Подстрижката не е най-доброто решение в този ден. Замислените цели и дела могат да се провалят.

#Луна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници