Слънчевото затъмнение на 8 април ще промени живота на всеки до 25 май

Слънчевото затъмнение на 8 април ще промени живота на всеки до 25 май

Pixabay

A A+ A++ A

Промяната е във въздуха и изглежда, че никой няма да избяга от нея! На 8 април ще има мощно затъмнение и новолуние в знака Овен, което ще стане причина за смело начало и голяма житейска трансформация. Този знак се управлява от огнената стихия и отговаря за бързото развитие на събитията, когато бъдещето буквално нахлува в дома или в живота ни.

Всяко затъмнение има свой градус - мястото в хороскопа, на което се намира Слънцето в момента на събитието. Енергийно това е най-важната част от небето, защото е надарена с огромен потенциал - всяка планета, която след това стои в тази точка, буквално ражда нови ситуации.

За да изчислите кога наистина ще се случат най-важните и преломни събития в живота ви, които ще започнат на 8 април, можете да обърнете внимание на градуса на Слънцето - той ще бъде на 18 градуса на Овен. А диспозиторът на затъмнението - Марс, ще влезе в този градус едва до 25 май, което е знак за настъпване на най-мощните събития именно на тази дата.

Именно на 25 май Марс ще получи и умножи събитийния потенциал, който се формира на 8 април. Така че не се притеснявайте, ако някои ситуации, които стартирате през април, се реализират бавно. Нека Марс се изяви, защото на 25 май освен него на небето ще се образува и Пълнолуние в Стрелец, което ще донесе мощна енергия на пробив, успех и лични постижения по важен за вас въпрос. Каквото и да се случи на 25 май, волята на съдбата е да подобри живота ви!

Ситуацията може да е свързана с възход във финансовата сфера, подобряване на кариерата или някакъв вид постижение, свързано с образованието или реализацията ви. Вероятно в този момент можете да почувствате силата да направите нещо, което винаги сте искали, но дълго време сте отлагали, пише woman.bg.

За много хора събитията на 25 май могат да се превърнат в истинско цунами на любовния фронт - именно на 25 май Венера ще влезе в тригон от Плутон, което може да донесе среща с човек, с когото ще ви е интересно, приятно и комфортно както в емоционално, така и в материално отношение.


#слънчево затъмнение

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници