Ново 20! Отец Гелеменов твърди: Политици си правят магии един на друг!

Ново 20! Отец Гелеменов твърди: Политици си правят магии един на друг!

Стоп кадър/НОВА- архив

A A+ A++ A

За невиждам бум на магии алармира известният отец и екзорсист Георги Гелеменов. „От простолюдието до най-актуалните политици в момента – всички прибягват към тези окултни практики. Поръчва се еди-кой си да не стане кмет, евродепутат или министър, зная ги дори при кои ходят. Доста се обръщат и към тъй наречените ходжи в село Игнатиево, където има армия от магове измамници. Има и в София много. Хората се тълпят към един, мисля, че офисът му беше около Първа градска болница. За мен причината за всичко това е липсата на религиозно възпитание и образование у нас и фактът, че Църквата не си е на мястото. Можеше да излезе някой и да заклейми тези езически явления. Да каже така: магията съществува и православната църква трябва да се бори с нея. Грях е дори да си помислим да поръчваме такива ритуали за каквото и да е – любов, пари, погубване. Вместо това много свещеници дори казват, че нямало магия, били бабини деветини“, коментира отец Гелеменов.

–Той твърди, че у нас най-често се практикуват копанарската, румънската, староруската и турската магия, както и арабската. Отец Гелеменов разкрива и кои са основните симптоми, че човек е паднал под въздействието на магия. „В самото начало на омагьосания доста често започва да не му върви. Дето казват старите хора, губи парата. След икономическия срив семействата са разклатени и в повечето случаи се разпадат. Децата накрая отиват в разни посоки и клетникът остава сам. С течение на времето някои започват да губят равновесие, да повръщат без видима причина, пише Ретро.бг.

Причината е, че демонът предизвиква някакви процеси с храносмилателната система. Реално тези същества се заселват в слънчевия сплит, откъдето черпят и от нашите сили, докато изпълняват мисията, за която са призовани“, коментира свещеникът. „За направата се взема пръст от пресен и стар гроб, както и кости. Доста се използва също вода от морги и траурни домове. Това, което зная, е, че се използва за ритуали за болести и дори смърт. Защото тази вода е структурирана, тя е запечатала в себе си като на снимка момента на смъртта. Когато тя се даде на някой човек при определени условия, той започва да линее“, разкрива още отец Гелеменов.

#отец Гелеменов #магии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници