100-годишната компания Еaton представи уникален UPS на своя юбилей

100-годишната компания Еaton представи уникален UPS на своя юбилей
A A+ A++ A

С изискано парти американският гигант Еaton Corporation отпразнува своя 100-годишен юбилей и в София. Компанията e световноизвестена с изобретяването на автомобилния климатик и автоматичната скоростна кутия. На специалното събитие присъстваха топ ИТ и ЕТ мениджъри от България, Румъния и Сърбия, както и журналисти от водещите технологични медии. Със своите изпълнения талантливата Александра Раева "потопи" гостите в атмосферата на новите технологии и купонът продължи до полунощ.

Българските официални представители на Eaton презентираха новия си хитов модел на непрекъсваемо токозахранващо устройство (UPS). За първи път в историята на UPS индустрията Eaton 5PX може да измерва потреблението на електроенергия на ниво контактна група. Със оптимизирания си електрически дизайн новият UPS може да осигури коефициент на полезно действие 99%, което води до намаляване на разходите за охлаждане и електроенергия. Устройството може да захрани повече сървъри, отколкото останалите UPS-и със сходни VA характеристики и по-ниски фактори на мощността. Батерията на Eaton 5PX се окислява по-бавно, защото използва иновативна тристепенна техника на зареждане, а животът й на експлоатация се удължава с до 50%.

Електротехническото отделение на Eaton е глобален лидер в разработката и производството на продукти, услуги и системи, свързани с електроразпределението, осигуряването на качествено захранване, контрола и автоматизацията на захранването.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите