„Живия Нострадамус" с плашещо пророчество за април 2024 г.

„Живия Нострадамус" с плашещо пророчество за април 2024 г.

Pixabay

A A+ A++ A

"Пророкът от Бразилия", както наричат Атос Саломе, предупреждава за "мрачното бъдеще" и възможни смущения в електрозахранването. Според него, магнитният слънчев лъч, насочен към Земята, може да доведе до сериозни прекъсвания в тока през април.

Атос Саломе е придобил популярността си с предсказанията си, които, според него, се сбъдват едно по едно, съобщава Daily Star.

Той твърди, че благодарение на своите извънредни способности е предвидил миналогодишната смърт на кралица Елизабет II и покупката на Twitter от Илон Мъск.

Сега "живият Нострадамус" предупреждава за изхвърлянето на коронална маса (CME), което може да доведе до глобални смущения в електрозахранването.

Според него, през април ще се появи слънчев лъч, който ще причини тридневна тъмнина, съобщава glasnews.bg.

CME, които представляват плазмено и магнитно поле, излъчвани от Слънцето, в миналото са предизвикали сериозни проблеми със сателитите и електрическите мрежи. Саломе обаче предупреждава, че може да настъпи "пълно слънчево затъмнение".

Статията разглежда теориите на конспирацията около Трите дни на мрака, съвпадащи с пълното слънчево затъмнение на 8 април 2024 г., и пораждащи опасения относно изхвърлянето на слънчева коронална маса (CMEs). Изблици на плазма и магнитно поле могат да засегнат Земята, прекъсвайки комуникационни системи и електрически мрежи и сателити.

37-годишният Атос Саломе е роден в Клаудио, малък град в щата Минас Жерайс (Бразилия).

Той е най-младият известен изследовател на паранормални явления в Бразилия и влезе в светлината на прожекторите, след като направи няколко точни прогнози. Една от тях е известната му прогноза за избухването на пандемията от COVID-19 през 2020 г., която той сподели на известен пастор чрез месинджър през 2012 г., пише Issue Wire.

#Атос Саломе

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници