СНИМКИ Един от заловените терористи е с отрязано ухо, накаран да го изяде

СНИМКИ  Един от заловените терористи е с отрязано ухо, накаран да го изяде

Телеграм/РУС

A A+ A++ A

В руските социални мрежи се разпространява видео, за което се твърди, че е от първоначалния разпит на задържан участник в кървавата атака в концертната зала "Крокус Сити хол". На видеото се вижда как ухото на заподозрения е отрязано и напъхано в устата му, предаде Би Би Си.

Видеозапис на изтезанието се появи в паравоенния "Канал със специално предназначение". На кадрите се вижда как мъж в камуфлажна униформа притиска задържан, който лежи по корем с коляно на земята, и пъха в устата му парче от отрязано ухо.

Снимки: Стоп кадър/Телеграм - Grey Zone

Пръв това видео публикува Телеграм каналът Grey Zonе, който преди това беше свързан с ЧВК "Вагнер". Същият канал публикува още един разпит на същия човек, вероятно проведен по-късно. На него той седи с превързана глава. Човекът, който не се вижда на кадрите, казва "остана ви едно ухо".

Снимка: Стоп кадър/Телеграм - Grey Zone

В същия Телеграм канал през ноември 2022 г. се появи видео с екзекуцията на бившия пленник Евгений Нужин, който се е сражавал в ЧВК "Вагнер", попаднал е в украински плен, а след това отново се е озовал в ръцете на вагнеровците.

Той е демонстративно убит с удар с чук по главата, отбелязва Би Би Си, цитирана от Медиапул.

По-късно тръгна приказка, че разследващите органии не могат да установят виновника за насилието над задържания терорист, тъй като всички спецназовци са с еднаква униформа, в маски са, а освен това всеки един от тях при разпита е заявил: "Аз го направих!", видя novinite.bg в руски телеграм канали.

#терорист #Крокус сити хол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници