Станислав Балабанов: Гледаме преговорите с тежко отвращение

Станислав Балабанов: Гледаме преговорите с тежко отвращение

фейсбук

A A+ A++ A

"Гледаме преговорите с тежко отвращение - такъв срам и такова унижение никога през живота си не съм гледал от първия ред на парламента". Това каза в "Денят започва" депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов.

По думите му през последните 9 месеца управляващото мнозинство е направило всичко, но не и да работи.

"Прегърнаха се две несъвместими формации, подкрепени от трета, за която отдавна площадът се произнесе за нейната функция в държавата. Прегърнаха се този, който арестува другия - Петков с Борисов - девет месеца хвърляха теми, свързани с това, че няма друга алтернатива пред това правителство".

Нито ще има еврозона от догодина, нито ще има сухопътен Шенген, категоричен е депутатът. 49-ият парламент трябва да отиде в историята - повече демокрация се прави с повече избори, коментира той.

"Няма да ви изненадаме с това какво предстои от наша страна. Нека хората излязат на едни демократични избори и да накажат когото трябва, да подредят по свое усмотрение политическите партии."

Станислав Балабанов е сигурен, че "Има такъв народ" ще има по-сериозно представителство в следващ парламент. Формулата на партията му остава същата - експертен кабинет, подкрепен от повече политически формации, но без политически лица.

#Балабанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници