ПП-ДБ отказаха коментар дали преговорите с ГЕРБ продължават

ПП-ДБ отказаха коментар дали преговорите с ГЕРБ продължават

фейсбук

A A+ A++ A

ПП-ДБ все още мълчат по въпроса дали ще продължат преговорите с ГЕРБ и дали ще поднесат извинения към Мария Габриел и партията, както настоя по-рано Бойко Борисов.

В парламентът ПР-ът на "Продължаваме промяната" Найо Тицин обяви, че на този етап изявления няма да има.

Тази сутрин лидерът на партията Бойко Борисов и излъченият кандидат за министър-председател Мария Габриел обявиха на брифинг, че са готови да продължат разговорите за кабинет с ПП-ДБ, но само ако получат извинение от коалцията. Те също така увериха, че са склонни на реформа в службите за сигурност.

Във вторник Мария Габриел върна папката за съставяне на кабинет на президента с пълен състав от министри, но по-късно съпредседателите на ПП-ДБ заявиха, че съставът на кабинет и предложеното споразумение към него не е съгласувано с тях. Обвиниха Мария Габриел, че е "красивото лице на мафията" и, че се е извършила "политическа измама", тъй като в обявения състав на правителство е имало хора, които не са знаели, че са в него.

Все пак тази сутрин премиерът в оставка и предложен за вицепремиер по управление на европейските средства в кабинета "Габриел" Николай Денков заяви, че преговорите трябва да продължат, за същото призова и съпредседателя на ДБ ген. Атанас Атанасов

#ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници