БСП: Ябълката на раздора са отбраната и Министерството на енергетиката

БСП: Ябълката на раздора са отбраната и Министерството на енергетиката

БСП

A A+ A++ A

ГЕРБ успяха да отмъкнат част от плячката - така депутатът от БСП Христо Проданов коментира връщането на изпълнени първи мандат то ГЕРБ-СДС. По думите му преди 24 часа е бил анонсиран същия състав на кабинет, но тогава ПП-ДБ казали, че е неприемлив за тях.

Ако те утре гласуват този неприемлив за тях кабинет, това значи поредно предателство спрямо техните избиратели. може да са се договорили да го гласуват, но и в двата варианта това е лошо за българските граждани.

Ябълката на раздора са отбраната и Министерството на енергетиката, заяви социалистът.

"Защото в енергетиката има около 30 милиарда по "Уестингхаус" и строителството на нова ядрена централа, пари по ПВУ за Мариците , ав отбраната са плановете за превъоръжаване на армията".

Христо Проданов коментира, че в ПП-ДБ има разделение и предположи, че част от депутатите им може да не влязат влязат в зала, когато народното събрание трябва да гласува кабинета.

Въпреки това всичките са в кюпа. Разпределиха порциите за пореден път. Някъде да чухте за някакви политики, за минимална работна заплата, за доходи, за работещи бедни, образование, здравеопазване? Когато една политика е съсредоточена само върху плячкосване на държавата, това е абсурдно и не се случва никъде по света.

Според Проданов "договорките рано или късно ще лъснат".

#БСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници